اول حاجة نحضر الباف باستري و
نفردها بالمدلك و بعدين نقطعها بالموول دوائر و نطبخها في الفر ن نيجي
للحشوة ناخد اللحمة المفروومة و نقليها في الزيت مع فلفل احمر شوية كامون
وثوم و ملح وشوية بس شطة و لما نقليها نصفيها بصفاية عشاان نستقطر منها كل
الدهووووون وبعدين نطحنها في الرووبوووووه و ناخد قبطة كبيرة من البقدوونس و
ننضفها كويس و نشيل منها الاعواد نحتفض بس بالاوراق و نطبخهم على البخار
بشوية ملح وكمان نستقطرهم في صفاية عشان ينزل منهم المية بعدين نحضر
البيشاميل و اكيد الطريقة معرووفة
ناخد التورتة و ندهنها بالبيشاميل وبعدين نضع شوية البقدوونس و بعدين شوية لحمة مفروومة او كفتة و نغطيها من فوق بالجبنة المبشوورة اخليكم مع الصووووووووووووور ان ش ااء الله تعجبكم يا رب
ناخد التورتة و ندهنها بالبيشاميل وبعدين نضع شوية البقدوونس و بعدين شوية لحمة مفروومة او كفتة و نغطيها من فوق بالجبنة المبشوورة اخليكم مع الصووووووووووووور ان ش ااء الله تعجبكم يا رب




</I>




</I>


وبالصحة على قلوووووووووووووبكم
Commenti